mandag 18. mai 2009

Borte tittei!!


Jeg har bitt i det sure eplet, og slettet en haug av mine første innlegg..På den måten får jeg tydeligvis mulighet til å laste opp egne bilder :) Så nå er jeg back in the game ;) Hvor skal jeg begynne mon tro?? (-og guri så rent og pent huset har vært i denne ufrivillige bloggpausen). Håper ikke alle mine tidligere lesere har gitt meg helt opp..............

3 kommentarer:

Minmill sa...

Heeeei og tittei, og velkommen tilbake. Du og noen andre har ganske lenge ligget nederst på rollen, og jeg har jo lurt på om blant annet du hadde gitt deg. Men vips, der var du igjen. Det var godt jeg ikke gjorde en opprydning i rollen og slettet deg da. :))) Jeg tordde ikke det var noen begrensninger på hvor mange bilder man kan ha i bloggen sin. Hmmm, jeg er iallefall ikke kommet dit enda. Men merker det nok en dag, men da vet jeg hva trixet er. Litt synd egentlig, å måtte slette gamle innlegg. Det er jo så gøy å se tilbake på de man har gjort før synes jeg.

Bla bla bla, nå fikk jeg skrivedille. Gøy å ha deg tilbake iallefall, og er spent på å se hva du holder på med for tiden.

Klemmer fra Minmill

kreakris sa...

Velkommen tilbake. Du er ikkje gløymt! :)

Sissy's Hus sa...

JIPPI!! Mari er tilbake!!!
:)