onsdag 20. mai 2009

Äntligen hemma

Da jeg så Chaos @ home`s innlegg om Äntligen hemma-huset, var jeg ikke sen om å klikke meg inn på prospektet. Oh my!! Med noen små justeringer inne, og noen hundre liter maling utvendig, skulle Mari-familien hatt det som plommen i egget :) Se bare her;

Kontor til storebror og lillebror. Digger løsningen med at møblene henger på veggen, fargeinnslagene var lekre, og verdenskartet gjør seg SÅ godt! Jenterom til kommende attpåkladd?? Hahaha, særlig!

Nydelig baderomsinnredning, faktisk rimelig lik den vi hadde i den forrige leiligheten. Eneste som bekymrer meg her er at naboene mer eller mindre ufrivillig får "gleden" av å se meg pusse tenner med puppene hengende ned i vasken (når jeg tenker meg om er det faktisk sjelden jeg pusser tenner naken da, så denne bekymringsposten utgår)
Rålekkert! Jeg elsker spisestuestolene, og noterer meg at vi trenger noen moderne innslag i vår samling!! Pronto!
Mitt kreative krypinn! Merk dere Montana al mass A og S!
Jeg skulle ALDRI fått overfylte skittentøyskurver!!

Her må fargeskalaen endres, og pynten byttes ut, men akk ja, jeg skulle klart å spise lørdagsgodtet mitt i denne stua :)


As we speak; nå kom supermann inn fra en mislykket klasketur til den lokale greenen (jeg vet at det er noe som heter green, men der stopper mine kunnskaper om golf). For dere som ser for dere at supermann stillier i rutete bukser med press, piquet og caps, kan jeg informere om at han har spit med joggebukse og hettegenser (vil nødig gi dere feil inntrykk av min kommende mann). Bla,bla, det jeg skal frem til er at han likte huset like godt som meg, og at vi nå har inngått en pakt om at vi i fremtiden skal gjøre huset litt Äntligen hemma-ish :) (i fremtiden ettersom budsjettet er stramt og overskuddet labert om dagen, noe som gjør videre oppussing umulig)
Over og ut for i kveld :)

5 kommentarer:

Nr. 21 sa...

Oj, skulle inn og se på Lillebrors rom, men her var det sannelig allerede et nytt innlegg! Hærlig å ha Mari tilbake i blogglandia! så masse fiiint du viser! Jeg falt for vaskerommet jeg; med det vaskerommet er det jo en fryd å vaske klær! Ser det er fargerike kurver som er tingen! Ellers så var jo Lillebrors rom veldig koselig!

Cathrine sa...

Masse fiiiiiine bilder :D
God inspirasjon, jeg trenger å bli litt modigere med farger.

Minmill sa...

Ai, for en fin leilighet. Helt snadder, og akkurat slik kunne jeg tenkt meg å ha det. Noen mennesker har ressurser og ideer til å kunne få en innredning som dette. Men må innrømme at løsningene i det huset så litt dyrt og eksklusivt ut. Det er lov og drømme, og det er gratis. Takk for herlig inspirasjon Mari.
Klem Minmill ::)))

Ninas Drops sa...

Å hei du...
Her var det mye eyecandy...
Så kult med de kurvene til farget og svart, hvit tøy...den ideen vil jeg bruke på noe vis..
Håper du har det fint=)
Drops=)

Frk. Maya sa...

Hihi, leste først på facebook og så måtte jeg inn på bloggen for å se om du hadde skrevet noe. Så lænt!
Jeg har fått med meg at du har denne bloggen, har vært å glant innmellom hihihi*"* Jeg har bare ikke tort å si at jeg er meg, så jeg har ikke lagt igjen noen kommentar. Gåttabanan!
Jeg har liksom syntes det har vært litt flaut, og litt godt å være anonym. Makan... Såpass ny innenfor dette bloggamet...jaja, du vet kanskje hvordan det er.
Hihi, kjenner jeg er litt flau for at jeg ikke har tort å si noe nå altså. Hjeeeeeeelp! A. sitter bare og ler av meg.
Men joda, her er jeg nå da:) Kule HiL-folk som får seg interiørblogger!

Hilse Supermann da fra meg og A.;)

Flau Maya*"*