fredag 5. juni 2009

Mari goes bondekone?

Det er nesten så jeg kunne bodd på bondelandet hvis jeg kunne flyttet inn i dette nydelige huset (som ligger nettopp på bondelandet)! Fy fillern! Huset er til salgs på finn.no, og bildene er lånt derfra.


- ikke ofte slike lekkerbiskner dukker opp i vårt distrikt..

10 kommentarer:

Bella sa...

Hei Mari

Så gøy at du er tilbake! :)
Ikke noe problem å handle på Søstrene Grene eller Sprell, bare kom med bestillinger om du ikke finner det du er på jakt etter i Danmark.. :) Før Søstrene Grene kom til Sandvika måtte jeg ha meg en tur til København minst en gang i året og fråtse i de herlige, danske butikkene.
Så spennende med bryllupsforberedelser!

God helg!

fru Pink sa...

NICE!!
Helt enig; med det huset kunne jeg også blitt en duganes bondekone;-)
Begynner det å nærme seg bryllup? Når er det igjen? Gleder meg til bilder av kjole og hagefest og alt:)
God helg til deg:)

fru vims sa...

åjåj DET var fint det!!

der kunne jg også bodd, tror jeg likte alle rom, og spesielt utsikten.

mulig det blir litt kjipt en bløt slapsete vinterdag...?

Pillepalle sa...

For et deilig hus! Så lyst og fint!
Hilsen fra Pillepalle

Frøkna på Heimstad sa...

Ikke mye bondsk over dette,nei:-)
Go`helg:-)

Frk. Maya sa...

Hihi, bondekone. Det var et nydelig hus må jeg si! Og det er i området der oppe altså? Nå skal jeg jammen meg ta meg en titt på finn;)

I.

BLAFREBLOGGEN sa...

Å, fint! Du har ikke lenken vel? Min hemmelige hobby er å se på boligannonser ;-)

Glede sa...

Hei!
Så artig at du likte headeren min! En grafisk designer, damen bak Petrified in Pink, har laget den til meg. Kjempefornøyd!

Det huset der var jo bare helt nydelig! Tenk om man hadde penger til noe slikt.. Kanskje en gang.. :)

Ser at du skal gifte deg, heldiggrisen! Jeg giftet meg for to år siden, en heeeelt fantastisk dag! Å, så mange gode minner jeg har! Leste et sted at det eneste som er dumt med å gifte seg, er at man ikke kan gjøre det flere ganger! Kunne ikke vært mer enig. I alle fall dersom man har tenkt å beholde den mannen man gifter seg med, noe jeg akter å gjøre! :) Gled deg i alle fall, det er ikke så fint som du tror, det er tusen ganger finere!

Ha en flott lørdag!
*Glede*

perlemor sa...

Hei Mari,
Det går ikke så fort med meg om dagen, men jeg hadde ikke glemt deg, egentlig burde jeg vel ikke fortele deg hvor jeg kjøper båndene mine;) men siden det er deg så går det vel bra:) Det er to butikker som jeg vet om som har de og den ene heter City Sysenter, har ikke adressen men det ligger ikke så langt fra Strøget, kjent butikk så det er bre å spørre seg frem, den andre butikken heter Handler, denne butikken er reneste mekka for syfrelste, har du ikke blitt frelst ennå, så blir du det garantert der, tre rom stappfulle av , bånd i alle varianter, farger og former, mengder av knapper, bøyler, symerker og tilbehør Mitt beste tips er at du bør vite litt hva du trenger ellers kan man fort gå nesten tomhendt, da det er så mye å velge mellom at man blir litt satt ut... http://www.handler-textiler.dk Uansett god tur:)

perlemor sa...

Bare hyggelig at du vil reklamere litt:) Ta de bildene du trenger. Kjenner at jeg verker etter å dra til København... Andre butikker som er et must er: Liebe, Helbak og Sherning, Plint, Akimbo, Tiger, Hugin & Mugin, GrønLykke ellers alle butikkene i Kompanistrædet:) Og takk for hyggelige kommentarer om markedet, Klem perlemor