torsdag 2. april 2009

Billy

Jeg har ønsket meg bokhyller i stua lenge, og nå tror jeg jammen jeg har funnet ut hvor vi har plass :) Nå blir det hvite Billys for litt av skattepengene :) Jeg har forresten funnet ny kjole ;)

Naked bride?

Takket være datageniet bak bloggen Maganda ser jeg nå lyset i tunellen av min lille bloggkrise. Jeg tror ikke det er lagringsplass som er problemet allikevel, men med litt hjelp av supermann kan jeg i allefall avskrive det, og starte jakten på den opprinnelige årsaken til at jeg ikke får lastet opp egne bilder.


I går bestilte vi Moodsdress til supermann. Det var som om dressen var støpt på han, og strutterompa og muskelbrystkassa kom virkelig til sin rett..*siklesikle* Det eneste negative er at jeg må levere tilbake min kjole, for den passer overhode ikke til dressen.. -jeg ser for meg noe ala denne i offwhite. Men for guds skyld UTEN det skjerfet i halsen!

onsdag 1. april 2009

minus en kjole

Jeg venter fremdeles på noen som kan hjelpe meg å forstå hvorfor jeg ikke får lastet opp flere bilder...hvor finner jeg ut hvor mange MB jeg har brukt?? Antar at det er det som er problemet nemlig..at jeg har brukt kvota på 300 MB..... :( Så da blir det vel ikke mer blogg på denne dama :(

I dag har vi bestilt Moods-dress til supermann, så nå må jeg bytte kjolen jag har kjøpt...den matcher nemlig ikke dressen... så da er status; + en dress og - en kjole :S