onsdag 1. april 2009

minus en kjole

Jeg venter fremdeles på noen som kan hjelpe meg å forstå hvorfor jeg ikke får lastet opp flere bilder...hvor finner jeg ut hvor mange MB jeg har brukt?? Antar at det er det som er problemet nemlig..at jeg har brukt kvota på 300 MB..... :( Så da blir det vel ikke mer blogg på denne dama :(

I dag har vi bestilt Moods-dress til supermann, så nå må jeg bytte kjolen jag har kjøpt...den matcher nemlig ikke dressen... så da er status; + en dress og - en kjole :S

1 kommentar:

Gunsan sa...

Hei, jeg har fulgt bloggen din en stund men det er første gang jeg legger igjen en kommentar..og siden jeg er fersk blogger vet jeg ikke om det er riktig men men.. :-)

Det jeg har lagt merke til i alle fall er når man trykker på ikonet for å legge til bilder, i vinduet som "popper" opp da så står det hos meg : "Du bruker for tiden 7MB (0%) av 1024MB" i høyre hjørnet. Du kan kanskje se på denne måten om du har brukt opp kvoten din..?

Jeg håper det ordner seg for du har en kjempeflott blogg! Og det er jo spesielt spennende nå siden vi kan følge deg fram mot bryllupet :-)

Vennlig hilsen Gunsan