tirsdag 3. mars 2009

Ellosfunn, Ikealykke og talllerkenkjøp

Tre nyheter i dag altså;

1.
I formiddag var jeg hos A på "pyssel". Det ble himla lite pysling på meg, ettersom jeg ikke heeelt hadde planlagt hva jeg skulle gjøre og dermed endte opp med et typisk halvveis-prosjekt. Hos A var også søte S, som hadde på seg en råfin kjole. Dermed endte pyslinga med at jeg bestilte to kjoler fra Ellos.. Så nå kan både jeg, S og A stille i like kjoler :) Herlig med venninner med god smak :) Det var denne rosa herligheten S fristet med :)
A hadde bestilt denne også, så da kunne ikke jeg være dårligere :) Ser på kommentarene på Ellos at den visstnok ikke passer for damer med store pupper, så den blir vel muligens returnert da...og synd er det, for den er jammen fin :) Jeg synes det er så fint med bærestykke. Kjøpte forresten en nydelig kjole på Lindex her om dagen (med bærestykke). Løp og kjøp!

Fant denne kjolen nå da jeg surfet litt på Ellos. Stailich :)
2.
A skal til Køben og S skal til Oslo (les: Ikea og Sandvika). Jeg er slett ikke sjalu....... Trøsten er at A skal innom Ikea på vei hjem, så da blir det kanskje noe nytt på meg allikevel :):) Weee :) Tanken nå er at så snart MALM-kommoden og taklampa til gangen er på plass, kommer hendene mine til å riste av oppussingslyst...hihi.


3.
Jeg stakk innom gjenbruket i dag og kom hjem med de fire første tallerkene til bryllupet. 50 spenn :) Skal legge ut bilder når jeg får samlet opp flere :)

6 kommentarer:

mette sa...

så kosli blogg du har!! den likte jeg! adder deg på lista mi:)

Mamma'n og Hedda Kristin sa...

Jeg bestilte den blå, nydelig. Og jeg så ut som en haug. :( Måtte ha L for at den skulle passe over puppene (80D) og da ble den som en sekk ellers. Surt! :(

(Men kan hende den sitter penere på deg altså, bare advarer, siden du nevnte pupper selv ;P)

Marihøna sa...

Gleder meg til å følge med på tallerkenkjøpene dine, altså! Er en søppelbøtte inne hos meg du sikkert hadde likt, du som er så fargeglad :) Ha en strålende dag!

Ninas Drops sa...

Å guri..
ut å kjøp Drops. Kan jo ikke være noe dårligere jeg da....
Pleier jo ha det samme som A så...

Nr. 21 sa...

Å, så nydelige kjoler! hadde ikke trodd Ellos hadde så mye fint... Må inn der og kikke litt! Likte spesielt den rosa!

Minmill sa...

Gledet meg mest over at du har fanget tre tallerkener til bryllupet. Da har du jo bare 47 igjen. At du ikke prøver deg på en aldri så liten tallerkeninnsamling på bloggen, så kan det være bloggerne som har lyst sin bryllupsgave til deg. Hadde jo vært utrolig gøy da.