søndag 25. juli 2010

En dag i juli..

Sola skinner og jeg har fått ny ring :)
Vi er i båten på vei til Vestvågan og svigerfars barndomshjem.
Mons på vei til fiskebrygga :)
Jeg har store forventninger til fisken som viser seg å være litt sjøgress....
På veggen i barndomshjemmet til svigerfar henger dette bildet av min mann;
...det er ingen tvil om hvem som er pappan til Iver;

tirsdag 20. juli 2010

Årets nyheter i hagen

I fjor var det sandkasse og trampoline som flyttet inn i hagen vår. I år har verandaen fått en mini-makeover, et kirsebærtre har flyttet inn og det samme har lekehuset. Det ble forsåvidt påbegynt i fjor. Nå er det riktignok ikke heeelt ferdig enda, og jeg kjenner jeg begynner å bli en smule utålmodig..

Mine innleide snekkere (jeg ba om noen ekstra kjekke noen, og jammen fikk jeg det også);

Min eldste blir 4 år i slutten av juli, og innen det SKAL lekehuset være såpass ferdig at barna skal få gå til dekket bord der inne.

Neste års prosjekter er allerede pønsket ut; jordbærland og opparbeiding av lekehusets tomt :)

søndag 11. juli 2010

Et lite stykke Hong Kong på Trones.


Jeg burde ikke lenger la meg overraske. Jeg finner stadig utrolige ting på steder jeg minst hadde ventet det. I går fant jeg verdens nydeligste pung på Trones i Nord-Trønderlag. Midt i en stor butikk stappende full av troll, elger, godteri og annet turistsnacks. MayMayKing heter merket designet av May Yang. Ta en titt på siden hennes HER.

onsdag 7. juli 2010

Folk og Røvere - ny kjempefin butikk midt i Lillehammer!

En drivende flink bergenser med navn Camilla lar drømmen gå i oppfyllelse og åpner en to etasjes butikk full av godsaker for både mor og barn (og kanskje far også). Heldige meg har fått en fot innenfor, og skal jobbe der :) Gurimalla som jeg gleder meg!




Butikken skal ha sin egen BLOGG og har selvsagt også en egen side på FACEBOOK :) Følg med oss, og stikk innom hvis du er i området - du vil ikke angre :)