tirsdag 28. juli 2009

Vinn noe fra Kina!!!

Anine (som jeg gikk på skole med i ungdomsårene) skal til Kina på storhandel. Hun skal etter hva jeg har skjønt handle inn MASSE til det nye huset de holder på å bygge. Selv om jeg og Anine er på hver vår pol når det gjelder interiør, synes jeg det er artig å følge med ettersom jeg vet hvem hun er. På Kinareisen sin skal hun handle inn en gave til en heldig medblogger, og jeg er selvsagt ikke snauere enn at jeg trekker lodd. Vinnerloddet får vi håpe :) (det skulle tatt seg ut, jeg vinner ALDRI noe).

Ta en titt på bloggen til Anine HER, og delta på konkurransen du også :)

tirsdag 21. juli 2009

Updates

Kone-Mari har så uendelig mange prosjekter på gang om dagen. Foreløpig er de bare i hodet mitt. Det er ikke måte på hvor mye jeg har lyst til. Jeg vil lage sengeteppe(r), sy puter, barneklær (urealistisk), male møbler, pusse opp rom, innrede lekehus (supermann har gått i gang med å bygge miniatyrutgaven av vårt hus, men vi har et godt stykke igjen for å si det pent. Når skal vi få tid til å snekre egentlig?), henge opp hyller, lage bilder, sy "fatboy"....listen er bortimot uendelig. Jeg satser på at jeg snart kommer i gang med et prosjekt eller to. I mellomtiden får dere se litt av det som har dukket opp i huset de siste ukene;
Først et utvalg bryllupsgaver, mer kommer :)
Dette vanvittig fine Poul Pava-bildet er så midt i blinken som det kan få blitt. Fargene er supre, motivet herlig og teksten nederst på bildet; "videnskap eller gud, viktigst er kjærligheten" er rørende vakker.

Mamma som har heklet dette (også) :) Hun er en racer!Kartell-lampe som har fått sin midlertidige plass på det brune skapet (som i følge supermann også er midlertidig )..hihi..Nye spisestuestoler, Urban og Jakob (?) som skimtes i enden, passer utmerket til de gamle stolene i malt tre. Mari-skåler fra Iittala (gurimalla så mye fint Iittala har).Boite-bokser, moccamaster og kitchen aid. Suupre alle sammen :D

Så et hett tips; Vegmuseumet i Øyer kommune (Oppland) har en butikk som selger rice, house doctor og green gate til en veldig billig penge. De har Pappelinatepper også forresten, og masse annet fint! Mann og barn på museum, mor på shopping ;)

-og tilslutt i dag; en kjempefin boks min beste venninne A kjøpte til meg på reise til hovedstaden :)

torsdag 9. juli 2009

Mari goes wife - i bilder :)

Jeg er tydeligvis i det rause hjørnet i dag, og byr på bilder av både meg selv og min supre supermann :) En spent brud, tidenes roligste tror jeg. Alt var liksom i boks, så det var bare å sette seg hos stylisten, senke skuldrene og vente på at hun skulle gjøre seg ferdig.

- her er vi nygifte og lykkelige! Vielsen var så vanvittig fin. Min ene barselvenninne og hennes mann sang og spilte. "Fields of gold" av Sting da vi gikk inn, samt "å kunne æ skrive" av Lars Bremnes underveis i vielsen. Tårene trillet hos bruden. Utgangsmarsjen var det barselgruppa mi som stod for. De sang "Bruremarsj" av J. Førde. Nydelig var det :)







Vielsen fant sted i dette teltet. Humanetisk Forbund stod for seremonien. Herlig :)

Fredagen ble hele hagen og festteltet pyntet til fest. Det ble veldig fint om jeg skal si det selv :)

Alle har ulike asjetter og tallerkner. Helt enkle bordkort med mørkebrun skrift på begge sider. Masse peoner i ulike, små vaser, hvite kubbelys og hvite lampekroner. I den lampekrona som hang over oss hadde jeg pyntet med prismer.







Fotograf: Tor Jensbakken (de lyse, fine bildene som riktignok er uredigerte, jeg regnet ikke med at dere hadde tid til å vente på denslags)
Bilde nr 2 og 4 er knipset av min svoger eller søster
De tre nederste bildene er knipset med vårt kamera kvelden før. Vi velger å skylde på dårlig lys :)
Vi hadde en flott dag, barna hadde en super dag og gjestene storkoste seg virket det som. Maten var nydelig (middelhavsbuffèt) og kakene uforglemmelige. Jeg återkommer med bilder av gaver og Københavnrapport.