lørdag 30. mai 2009

Hagen er klar til bryllupet

..egentlig burde vi ha feiret bryllup denne helgen. Makan til sol a gitt! Epletrærne blomstrer, syrinen blomstrer og Georginene er fremdeles ikke helt vræka av lillebror.




-men dette staudebeddet trenger en real oppfriskning....sukk.... Jeg skjlnner meg ikke på stauder...

fredag 29. mai 2009

København here we come!

-og nå trenger jeg tips om butikker, gater, områder, resturanter og hoteller :D Her skal det lages lister!!

tirsdag 26. mai 2009

...eller Stockholm??

...nei, nå altså ;)

Tallinn eller København?

Det er 10.000-kroners-spørsmålet om dagen. Vi skal på bryllupsreise uten barna (de skal ha barnevakt for første gang på 3 år (hvis man ser bortifra den ene natta storebror hadde barnevakt da lillebror banet seg vei ut i verden)). Til å begynne med var vi helt enige om at vi skulle til Tallinn. Nå kjenner jeg derimot at Københavnsuget melder seg mer og mer... Supermann argumenterer med at vi har vært i København før, mens jeg på min side er så oppetterørene forelsket i København at jeg kan dra til den byen annenhver uke om så er :) Vi drar på bryllupsreise for å; sove, shoppe (supermann er like glad i å shoppe som meg),spise god mat og sitte på kafè. Så nå damer, hva tror dere?

søndag 24. mai 2009

sommergarderoben..

...trenger påfyll...














-men jeg har ikke pengene, ikke kroppen og ikke mulighet til å tråle rundt i butikker. Øverst på ønskelista står en parkas med empireliv. Men hvor finner jeg denslags da?

lørdag 23. mai 2009

Tävling hos Retro Elephant

Hun har altså bøtter og spann av nydelige lekkerbiskner. Nå håper jeg vinnerlykken står meg bi :)

Litt nytt hos storebror

Det er en viss fare for at storebrors rom blir en anelse overmøblert etterhvert. Sånn skal det vel være på barnerom?! Her er (enda) litt nytt; Apekatthengere fra Kremmerhuset; 3 stk for 99,-. Finnes i rosa, grønn og brun. Løp og kjøp :)
Bumling-lampe kjøpt på retromarked for 150,-. Helt fullstendig plettfri og litt av et varp i mine øyne, særlig siden det gikk flere dager før jeg SÅ at det var en designlampe!! Snakk om :)

- og selvsagt noen meter med vimpler.


onsdag 20. mai 2009

Äntligen hemma

Da jeg så Chaos @ home`s innlegg om Äntligen hemma-huset, var jeg ikke sen om å klikke meg inn på prospektet. Oh my!! Med noen små justeringer inne, og noen hundre liter maling utvendig, skulle Mari-familien hatt det som plommen i egget :) Se bare her;

Kontor til storebror og lillebror. Digger løsningen med at møblene henger på veggen, fargeinnslagene var lekre, og verdenskartet gjør seg SÅ godt! Jenterom til kommende attpåkladd?? Hahaha, særlig!

Nydelig baderomsinnredning, faktisk rimelig lik den vi hadde i den forrige leiligheten. Eneste som bekymrer meg her er at naboene mer eller mindre ufrivillig får "gleden" av å se meg pusse tenner med puppene hengende ned i vasken (når jeg tenker meg om er det faktisk sjelden jeg pusser tenner naken da, så denne bekymringsposten utgår)
Rålekkert! Jeg elsker spisestuestolene, og noterer meg at vi trenger noen moderne innslag i vår samling!! Pronto!
Mitt kreative krypinn! Merk dere Montana al mass A og S!
Jeg skulle ALDRI fått overfylte skittentøyskurver!!

Her må fargeskalaen endres, og pynten byttes ut, men akk ja, jeg skulle klart å spise lørdagsgodtet mitt i denne stua :)


As we speak; nå kom supermann inn fra en mislykket klasketur til den lokale greenen (jeg vet at det er noe som heter green, men der stopper mine kunnskaper om golf). For dere som ser for dere at supermann stillier i rutete bukser med press, piquet og caps, kan jeg informere om at han har spit med joggebukse og hettegenser (vil nødig gi dere feil inntrykk av min kommende mann). Bla,bla, det jeg skal frem til er at han likte huset like godt som meg, og at vi nå har inngått en pakt om at vi i fremtiden skal gjøre huset litt Äntligen hemma-ish :) (i fremtiden ettersom budsjettet er stramt og overskuddet labert om dagen, noe som gjør videre oppussing umulig)
Over og ut for i kveld :)

Lillebrors rom tar omsider form

Det tar naturlig nok litt tid før et rom blir hjemmekoselig. Nå nærmer jeg meg imidlertid. Jeg har laget og hengt opp tre ugler i hjørnet over senga, hengt opp ny lampe (takk til supermann),kjøpt plastmatte (Plantasjen), ryddet i den innebygde bokhylla, sydd vimpler og gått til innkjøp av noen bokser og litt diverse...







Fremdeles mangler det noen knagger på veggene, noen bilder, hyller...ja, i det hele tatt. Jeg synes det er så fantastisk å innrede barnerom. Det er bare å gufse (?) på med farger, mønstre, ting og tang.



mandag 18. mai 2009

Det er for vildt!






Jeg drømmer om en København-tur i løpet av 2009. Da er et besøk innom Tiger et absolutt must! De selger mye hummer og kanari kanskje, men jammen har de noen kupp også :D Sjekk selv; HER.

Min mor, heklemaskinen

I mangel på spennende prosjekt-bilder (jeg skal ta meg i nakkeskinnet i løpet av uka) legger jeg ut bilder av noen flotte babytepper som mamma har heklet. Jeg viste de frem for barselgruppa mi, og vips var to av de borte. Nå har hun kommet med enda flere. De er så fiiiine :D





Borte tittei!!


Jeg har bitt i det sure eplet, og slettet en haug av mine første innlegg..På den måten får jeg tydeligvis mulighet til å laste opp egne bilder :) Så nå er jeg back in the game ;) Hvor skal jeg begynne mon tro?? (-og guri så rent og pent huset har vært i denne ufrivillige bloggpausen). Håper ikke alle mine tidligere lesere har gitt meg helt opp..............