mandag 30. mars 2009

Et problem har dukket opp..

..jeg får ikke lastet opp mine egne bilder.. Hvorfor det tro? Har jeg nådd maksgrensa på 300 MB?? Hvordan får jeg evt sjekket det? Eller er det noe annet tro? Hjelp!!

lørdag 14. mars 2009

Litt av hvert på en lørdag

I uka som gikk var jeg hos en kjoledesigner. Med meg hadde jeg både det gamle gardinstoffet, broderiet og denne enkle collagen som skulle gi dama en viss pekepinn på hvordan bryllupskonseptet vi planlegger skal være. Hun tegnet en nydelig kjole der gardinstoffet spilte hovedrollen sammen med noen meter brudetyll. Skeptikeren i meg (tenk om jeg ikke blir fornøyd), kombinert med at det ble litt dyrere enn håpet, gjør at jeg kontakter dama i morgen og takker nei. Lykkeligvis stakk jeg og A innom en annen butikk i byen, og der fant vi den. En kjole, et sjal, et tyllskjørt og leggings med blonder. Supert! Nå mangler noen lange kjeder (så noen nydelige i perlemor på dama i nevnte butikk, men de var selvsagt utsolgt), en stk kraftig hold-in-body og sko, så er jeg klar :)



Samme dag introduserte A meg for disse uglene;
Nå har jeg laget tre, og kan ikke vente til torsdag. Da skal jeg på Ikea og kjøpe rammer til herlighetene :)

onsdag 11. mars 2009

Selvfølgelig..

...må vi ha et slikt hvitt telt i hagen når vi gifter oss :) Hengende ned fra et av epletrærne. Fra Ikea.

mandag 9. mars 2009

Gang-nytt og tallerkentitt.

Men først; i går feiret vi supermanns 31-årsdag, og da kom A med denne herlige fornemmelsen av vår :)


Ny kommode i gangen (som fremdeles er ostekakegul....men nå SKAL jeg snart komme i gang, for nå kjenner jeg motivasjonen stiger)-og ny lampe skal skal henges opp i nymalt tak :)
Så en aldri så liten titt på noen av de 21 tallerkene;



















Snille Lene (som også står bak stoffet jeg forhåpentligvis skal få sydd brudekjole av)har kjøpt disse for meg;
















































Har troen på at vi skal komme i boks. Vi har forøvrig store planer om å kjøpe kaffeservise også nå, så jeg må tråle alt som er av bruktmarkeder fremover....
Ellers har jeg handlet inn til invitasjoner, så nå skal vi få fart på sakene :)

fredag 6. mars 2009

Tallerken-update

Tallerkenstatus; 21 stk :)
Mangler; sånn ca 29, men er nå helt sikker på at dette lar seg gjøre :)

Under en hyggelig lunsj med supermann i dag kom det frem at han gjerne hadde sett vi gikk for gammelt kaffeservice også...og det er jeg selvsagt HELT enig i.. -men det er kanskje begrenset hvor mye man skal bruke av penger på akkurat denne delen?!? Får sjekke hvor mye de skal ha for å leie ut først...

tirsdag 3. mars 2009

Ellosfunn, Ikealykke og talllerkenkjøp

Tre nyheter i dag altså;

1.
I formiddag var jeg hos A på "pyssel". Det ble himla lite pysling på meg, ettersom jeg ikke heeelt hadde planlagt hva jeg skulle gjøre og dermed endte opp med et typisk halvveis-prosjekt. Hos A var også søte S, som hadde på seg en råfin kjole. Dermed endte pyslinga med at jeg bestilte to kjoler fra Ellos.. Så nå kan både jeg, S og A stille i like kjoler :) Herlig med venninner med god smak :) Det var denne rosa herligheten S fristet med :)
A hadde bestilt denne også, så da kunne ikke jeg være dårligere :) Ser på kommentarene på Ellos at den visstnok ikke passer for damer med store pupper, så den blir vel muligens returnert da...og synd er det, for den er jammen fin :) Jeg synes det er så fint med bærestykke. Kjøpte forresten en nydelig kjole på Lindex her om dagen (med bærestykke). Løp og kjøp!

Fant denne kjolen nå da jeg surfet litt på Ellos. Stailich :)
2.
A skal til Køben og S skal til Oslo (les: Ikea og Sandvika). Jeg er slett ikke sjalu....... Trøsten er at A skal innom Ikea på vei hjem, så da blir det kanskje noe nytt på meg allikevel :):) Weee :) Tanken nå er at så snart MALM-kommoden og taklampa til gangen er på plass, kommer hendene mine til å riste av oppussingslyst...hihi.


3.
Jeg stakk innom gjenbruket i dag og kom hjem med de fire første tallerkene til bryllupet. 50 spenn :) Skal legge ut bilder når jeg får samlet opp flere :)

søndag 1. mars 2009

Hjelpes meg!


Kveldens famileråd har konkludert med at vi skal gå for gjenbrukstallerkner til alle gjestene i bryllupet. Ekke det stilig så vet ikke jeg. Fikk ideèn da vi var på en kafè i nabobyen i går. Maten var tørr og kjip, men interiøret var ganske smashing! Ulike stoler, ulike bord, ulike tallerkner...stailish :) Nå starter altså jakten på 50 tallerkner. Det trenger selvsagt ikke være 50 ulike, ei heller trenger de å være perfekte. De kan ikke være dyre, for da sprenger de budsjettet. Jeg må regne med en GOD DEL besøk på diverse gjenbruk og loppiser frem mot juni. Her er noen inspirerende bilder ;





Tror dere det lar seg gjøre?