fredag 31. oktober 2008

Maria åpner dørene


Værsågod, her er en ny favoritt til lista deres; Maria/Frk Fryd har valgt å åpne sin lukkede blogg. Nå kan og BØR dere ta en titt inne hos henne HER. Benytt sjansen til å se på potensielle julegaver i hennes herlige nettbutikk HER

onsdag 29. oktober 2008

Bli kjent med meg, del 5

Ivrige lesere har kanskje fått med seg at jeg går inn og ut av FS (flyt-sonen) som andre puster. Jeg har alltid vært sånn. Jeg er ikke, og har aldri påstått at jeg er en person med jevt humør. Jeg er en levende berg og dalbane. Når jeg er sulten blir f.eks alt svart. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal komme igjennom dagen hvis ikke oppvasken blir tatt, og jeg har mest lyst til å spenne bein på supermann når han lager den ekle harkelyden som han gjør hver kveld (og morgen) som en avslutning på tannpussen. Men så, plutselig er jeg oppe i lyset. Noe så til de grader. Tidligere i dag var jeg på god vei nedover gråskalaen. Jeg har ikke en j**** bukse som passer i livet, og det egner seg jo ikke å stille opp på kveldsshow med Koht i joggebuksa nedpå hoftene og bilringen hengende utenfor. Hva gjør jeg så? Joda, jeg tar i bruk et ekte Dagny-knep (min oldemor het altså Dagny, og for å friske opp minnet deres var hun altså den som hang opp gardiner med Karlsons lim). Gjør som følger; ta en stk olabukse med trangt liv. Finn frem like mange hårstrikker som det er knapper/knappehull. Stikk en hårstrikk i hvert knappehull og fest den der. Så drar du den andre enden bort til og rundt knappen. Min bukse hadde fire knappehull, og krevde altså hele fire strikker. Buksa ble superbehagelig, jeg så ut som en liten flis og simsalabim, opp i lyset med meg :) (det kan være greit med en litt lang og løs topp når man går for denne løsningen damer)

tirsdag 28. oktober 2008

Oh,happy day! på en ikke-ironisk måte :)

Inngangspartier er spennende synes jeg. De forteller meg faktisk litt om de som bor i huset. På samme måte som vinduene gjør det. Vårt inngangsparti er litt tricky synes jeg. Får det liksom ikke helt til å gjenspeile det som finnes inne i huset synes jeg. Nå har derimot den ene loppistavla fått nytt liv som inngangsparti-tavle. Det ble da litt festligere i allefall (selvom jeg ser at det hadde gjort seg med lys i lyktene, for ikke å snakke om glass..hihi..og kanskje en aldri så liten høstblomst...haha) Bla,bla. Jadagitt.
Loppistavle to med ny, sort tavlemaling. Skal flytte inn på rommet til lillebror sammen med en spraymalt, gul, tallerkenhylle (som ikke er heeelt ferdig enda).
Lilla oppvaskstativ. Og jada, jeg har funnet frem kopper og kar bare for bildets del.


Fryserkurven vår ble gul en kveld mens jeg ventet på at klesvasken skulle bli ferdig.



-og en kurv fra loppiset som egentlig er nyansatt skittentøyskurv.




Jippijajajippijippijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jeg skal på Christine Koht-showet :):) Husker dere den oransje jakka jeg bytta/solgte? Jeg får en Koht-billett i bytte!! Snakk om :) Fyttigrisen som jeg gleder meg :)
Litt artig lesning på en tirsdags morgen :)

mandag 27. oktober 2008

Wir haben bananas gegangen

Tallerkenhylla til lillebrors rom har blitt gul.
Det samme har kurven som egentlig hører hjemme i fryseren.
En rund stålkurv har blitt lilla.
Det har et oppvaskstativ blitt.
Nå stinker det her.

lørdag 25. oktober 2008

FørjulsOsloTur

Butikktips;

1.Ting (ved stortinget?)
2.Rafens (Grensen?)
3.Papirgalleriet (takk til Jeanette) (stortingsgata?)
4. Pur Norsk (Theresesgt)
5. Gudrun Sjøden (Nedre Slottsgt)
6. Norway Says (Th. Meyers)
7. Indiska (som riktignok befinner seg på Strømmen også, så der er jeg jo innimellom)
8. Norway Designs (Stortingsgt)
9. Sally Ann (Kirkeveien)
10. Purpur (Grünerløkka)
11. Granit (Grünerløkka)
12. Dianas salonger (Grünerløkka)
13. Moods of Norway (Akersgata)
14. Purpur (Grünerløkka)
15. Shabby (Frogner)
16. Sprell (Markveien)
17. House of Oslo
18. Designtorget (Byporten)
19. Fretex, Maritabutikken osv..(Markveien)
20. Eske (Sofiesgate)
21. Jane Doe (Theresesgate)



come on nå folks!

Jeg håper det snart dukker opp en veldig, veldig rik ukjent USA-onkel..... Ellers er jo vindusshopping minst like morro :S

Gaveringpeople- se her!

www.flickr.com
Jeg har fått et par spørsmål om hvorvidt man skal gjøre seg til kjenne eller ei ovenfor den man sender pakken til, alternativt om man skal opptre som "hemmelig venn". Jeg har også fått spørsmål om å lage innlegg for å vise frem det man har fått.
Til dette svarer jeg; gjør som dere vil :) Jeg er inmari nysgjerrig på hva dere får, så jeg vil gjerne se i hvert fall :)
Min pakke ankommer forhåpentligvis mottaker innen kort tid ;)

fredag 24. oktober 2008

Mixemalistisk

Før jeg ilte av gårde (hihi) i stad, tok jeg noen bilder som jeg deler med dere på tampen av (arbeids)uka. Supermann er nok en minimalist, mens jeg beveger meg mot det maksimalistiske, eller i allefall befinner jeg meg et sted midt i mellom. Derfor kom jeg til å tenke på at stilen vår kan kalles mixemalistisk (ja, supermann får lov til å være med å bestemme). Supermann skal f.eks få lov til å innrede hjemmekontoret sitt just presis som han selv vil ha det...hahaha.. En I som supermann mener ser ut som en penis, og en L som ser ut som en klumpfot. Bravo Mari!
Det lilla skapet i et kjedelig, flatt lys.



Gave fra A fordi jeg holdt ut SÅ lenge uten stue, 1000-takk kjære deg :)




Blomster fra torget som er i ferd med å suge sine siste dråper ser det ut som.




Mitt nyeste hekleprosjekt. Ris på lanken til meg selv for at jeg ikke har gjort ferdig alle hekleputene...



- og et av mine desidert beste gjenbruksfunn :) Nydelig håndbrodert. Hva skal jeg bruke det til tro?
Jeg har begynt på prosjekt: "gjøre-ferdig-alle-prosjekter-jeg-har-begynt-på" denne uken, og det er faktisk ganske befriende å stryke ting fra lista etterhvert. Nå skal jeg IKKE bevege meg i nærheten av lopper/gjenbruk/Fretex, ikke kjøpe garn, ikke stoff, ingenting før jeg er ferdig med det jeg har.
Nå er det helg, vinduene er nyvasket (takk igjen mamma) og på søndag kommer vaskehjelpa :) Kan det bli bedre?






torsdag 23. oktober 2008

Loppisraid




Forrige helg plukket jeg lopper :) Oppvaskkurven har fått nytt liv i lilla, boksen brukes til oppvaskmiddel. De grønne bollene (4 stk) kostet meg 40,- og er allerede i flittig bruk. Fatet pynter opp på kjøkkenhylla og glassene er storebrors nye melkeglass :) Tavlene er shinet opp og klare for oppheng. Min kreative mamma brukte den enkleste av de til å skrive koselige beskjeder ved inngangspartiet da hun var her nå, så det tror jeg jammen vi skal fortsette med :) Tallerkenhylla skal få nytt liv på lillebrors rom. Faktisk handlet jeg enda mer, men det får vi komme tilbake til ;)

onsdag 22. oktober 2008

Anyone?

BORTEVEKK :):):)



Denne herlige jakken er skyld i at jeg blir noen gram tyngre enn jeg egentlig er. Jeg er ikke fan av å ha ting som jeg ikke får brukt hengende i skapet nemlig...Jeg kjøpte den for noen mnd siden, på tross av at den var litt liten. Ettersom vi er så mange her med samme interiørstil, antar jeg at den kanskje kan falle i smak hos noen av mine lesere..?! Noen som kunne tenke seg å gjøre en liten byttehandel eller noe? Jeg lover å ikke bli sinna hvis ingen liker`n altså ;)


Samtidig vil jeg si at jeg er klar over at jeg har vært litt mindre på bloggene deres enn jeg pleier den siste uka. Tankene mine har nok vært andre steder.. Men nu går alt så meget bedre, så snart finner dere nok et spor av meg på bloggen deres igjen :)

fredag 17. oktober 2008

Jeg skulle gjerne hatt

humoren til herlige Frk. Koht. Jeg ler så jeg tisser i buksa av den dama!! Neste uke kommer hun hit til byen, men jeg har ikke billetter...enda...
kroppen til Mia..
-og ansiktet til Line..(til venstre) hihi. Den gang ei ;)

torsdag 16. oktober 2008

Magisk stemningsfull musikk (klisjè delux)



Denne sangen gir meg gåsehud. Miksen av den feminine stemmen til frk. Olava, og den litt "råe" feelingen sangteksten gir er magisk spør du meg. Min søster H flira av meg da jeg spurte om hun hadde hørt denne. I følge henne har den gått på p3 i maaange uker ;) Jaja H, vent til du får klekka ut det barnet du, så skal du se hvor mye p3-lytting du får tid til :p

tirsdag 14. oktober 2008

Ikke som planlagt

Dette skulle egentlig bli et innlegg om at jeg har vært i flytsonen (heretter FS)i dag. Alt har gått min vei, alt har vært supert. Helt til vi ga lillebror litt for mye grøt til middag, sånn at leggingen ikke akkurat gikk på skinner. Stakkars liten.. Så nå orker jeg ikke legge ut om dagen i positive vendinger allikevel. Dessuten sitter supermann og spiser knekkebrød VELDIG høylytt i rommet ved siden av, og er det noe som irriterer meg så er det nettopp høylytt knekkebrødspising. Som dere skjønner er jeg ute av FS. Hihi. Dere får klare dere med kortversjonen;

To stk nye putet sydd i går kveld (hadde trent og kom plutselig inn i FS). Jeg har heklet oldemorputa, også er det en gammel Vero Moda-genser som måtte bøte med livet.
Mollys heaven har sendt meg disse herlige Rice-produktene :)
Det lilla skapet så godt som ferdig.
- og detalj fra det mørkebrune arveskapet.

mandag 13. oktober 2008

Ønskeliste

Jeg har så lyst på noen av disse boksene; -til oppvaskmiddelet


- til kakaoen
- til spagettien
- og til skittentøyet

Bildene er lånt av Favoritsaker.se

søndag 12. oktober 2008

Gate closed

Gaveringpåmeldingen erklæres herved for stengt. De 17 påmeldte vil om kort tid motta en mail med navn, adresse på sin utkårede gavemottager og litt praktisk info :)

lørdag 11. oktober 2008

Det er lov å drømme....

I rettferdighetens navn skal det sies at jeg, som så mange andre ikke BARE har sans for gjenbruk og loppiser. Her er noen av godbitene jeg gjerne skulle hatt;


Godt vi skal gifte oss snart ;)

fredag 10. oktober 2008

En liten update

Det er tydeligvis en mail som ikke har kommet frem, så i tillfelle det er flere legger jeg ut lista.

Foreløpig påmeldt på gaveringen:

lineah-rakfre.blogspot.com
lundsvagen.blogspot.com
sirenmerethe.blogspot.com
alvoradarosada.blogspot.com
fru-vims.blogspot.com
maria/frk.Fryd (lukket blogg)
cosifantutta.blogspot.com
maris-fargerike.blogspot.com
flittiglisene.blogspot.com (Storeflittig)
minasparadis.blogspot.com
lykkeoglykkeliten.blogspot.com
kaoseheimen.blogspot.com
tuppenella.blogspot.com
grut.no
briggslekehus.blogspot.com
kasparasregnbue.bloggagratis.se
marieinwonderland.blogspot.com




torsdag 9. oktober 2008

Barnigjen.no

Marie og hennes mor driver denne flotte nettbutikken! Jeg er stadig innom og sikler litt. Her ser dere bl.a. hvorfor;
De Emil-klærne er som skapt for storebror..


-og for en vittig dressjakke! Noe sånt kunne guttene hatt i bryllupet vårt!


Alt mulig på en torsdag

Som jeg skrev i går var det renejuleaften her. Disse vasene fikk jeg av min snille barndomsvenninne. Tenk at hun til og med hadde kjøpt Blafre-kort til meg :) Tusen takk snille deg :)Av min søsters venninne Lene, hun som kjøpte den tavlen til storebror for meg, fikk jeg dette fantastiske stoffet. Helt overraskende var det, og vanvittig snilt!!!!!!!!!!!!!!!! Med det samme jeg så det fikk jeg go`følelsen, og da jeg fikk greie på at hun hadde enda en lengde (ja, det er gamle gardiner kjøpt på et gjenbruk), fikk jeg SÅ lyst til å lage brudekjole av de. Snille Lene ville gjerne gi meg den andre lengden også, så nå tror jeg jammen det blir brudekjole av tøybitene. Det blir nok en lang kjole med høyt liv/empireliv, litt dyp v-utrigning og uten armer. Hvis dere legger til sminke, oppsatt rufsetufsehår, et nydelig heklet sjal og kanksje litt tyll eller ett eller annet klarer dere kanskje å se for dere det samme resultatet som jeg gjør?!? Så nå er det bare å få sving på sydama :) A- vi må kanskje ta en prat med henne når den andre gardinlengden kommer og høre om hun tror det lar seg gjøre? Som takk for det flotte stoffet, og til min barndomsvenninnes 1-åring, er det sendt avgårde pakker i dag :)
- denne kakeboksen (som MÅ være Rice-inspirert) kjøpte jeg på Åhlens i dag :) To etasjer og greier!

Det har kommet inn 9 påmeldinger til gaveringen. Jeg venter til søndag med å sette streken, men da begynner jeg med parringsarbeidet ;) Til dere 9; jeg har fått mailene deres, nå er jeg veldig klar for input i forhold til hvilke føringer gaveringen skal ha. Mitt forslag er at det er fritt frem for om man velger å lage noe, kjøpe noe brukt, noe nytt eller kombinere de kategoriene. Jeg synes ikke vi skal gi hverandre så dyre gaver at vi må spise grøt hele jula, så jeg foreslår en beløpsgrense på f.eks 150 inkl porto (vi må jo bruke litt skjønn da dersom vi velger å kjøpe brukt f.eks). Jeg er VELDIG rund i kantene altså, så bare kom med meninger og tanker :) Send de gjerne på mail, så slipper vi å bruke spaltemetere på den slags her inne :)
Tips: Kremmerhuset har ulike "kleshengere" med fargede kuler nå. Både den storebror har på rommet sitt og den store hvite kula med fargede "planeter" rundt. Jadagitt, god til å forklare.
Det tror jeg var alt jeg hadde på hjertet. I morgen skal jeg redde saker og ting fra svigermors container (de er på flyttefot og kaster gudbedre meg alt mulig), og på kvelden er det dags at stripa hår eller vad A?
Og i løpet av helga kommer bilde av et fiks ferdig lilla skap :)
Sånn.