søndag 27. juli 2008

Salt suse!



Jag har vunnit :):):)


Nå kan jeg snart vente meg dette i posten fra Sessan och prinsessan :) Livet smiler til meg i dag altså :):) Kanskje jeg bør trå til med en give-a-way jeg også...hmm...

fredag 25. juli 2008

Hertatahort (litt av hvert)

Her er altså den oransje giraffen jeg malte på dodøra...hihi... Jeg er i grunn fornøyd jeg altså. Skal bruke laservater for å få tegnet opp "linjal" på den, sånn at vi kan måle høyden på våre søte små. Først må jeg riktignok male et strøk til :) Min elskede kost har for anledningen slått følge med giraffen :)

Jeg handlet på salg hos www.luca-shop.no, og fikk dette nydelige Greengate-barnebestikket til venstre for en slikk og ingenting. Det stripete bestikket kjøpte jeg på Kremmerhuset for en stund siden. Denne herlige Holly`s-elefanten er også et salgskupp fra Luca :)

- og i samme slengen før dere en pre-view av den nymalte barnestolen som jeg kjøpte for noen tiere på loppis :) Nå er det klart for tapetsering på stue og spisestue, så skal ikke se bortifra at stolen snart dukker opp på flere bilder! Jippi!!!!!!!!!

I morgen er det det første av en-to-tre barneselskaper. Storebror blir 2 år den 30. :) Jeg hadde lyst og egentlig planer om å lage en prikke-bursdag, men jeg har rett og slett funnet ut at det blir litt mye for meg.... Jeg hadde tenkt til å sy girlander, finne prikkete pappservise, lage prikkete kake osv..... Kanskje neste år :) Ha en super helg alle sammen :)

onsdag 23. juli 2008

Jeg er min oldemor oppadage (eller hvordan det skrives) :)

Min oldemor var kreativiteten selv... Løsningene hennes var ofte svært orginale, og hun kunne overraske med å ha de merkeligste ting i stua si. Den nevnte stua var innredet som en jungel, med digre (og da mener jeg bortimot full str) tigre i porselen og svære palmer. Gardinene hengte hun opp med karlsons lim. Jeg føler jeg har gått i hennes fotspor når jeg i kveld har malt en diger giraff på dodøra. Den er knallandes orange, og skal fungere som høydemåler for mine to små gutter :) Jeg lover å ta bilder av herligheten i morgen :) Jeg er gæærn!

tirsdag 22. juli 2008

Et hjertesukk fra en uten midje...

Æsj...jeg er så møkkalei av å ikke ha midje.. Dvs..jeg har midje, men den er jo helt oppunder puppene. Å kjøpe bukser er HELT pyton med andre ord. Etter to barnefødsler har den magen blitt enda mer kvapsete selvsagt... Jeg har så himla lyst på et par relativt smale jeans med strikk nederst.. Foreløpig har jeg funnet sånne på VM og på Neste Stopp. Selv de største str deres er for små til meg.... :( Jeg er også veldig glad i sånne baggy jeans, men jeg får jo ikke igjen knappen på de VM-modellene....-nå har trøstehandlet litt på hm, så får vi se om noe av det passer når det kommer.....



---litt grått og trist til meg å være, men jeg skal nok få spritet det opp litt...ikke sant A? Hvis det er noen som har peiling på klær og har lyst på en utfordring; be meg med på shopping! Her i byen bor det forøvrig en veldig frodig stylist. Hun tar 500,- timen for å bli med på shopping. Nesten så det frister..... Nok syt....

mandag 21. juli 2008

Går det mot min første individuelle seier tro??



Jeg har ALDRI, ALDRI vunnet noe som helst tror jeg. Dvs, min kjære bestemor tar alltid lodd i mitt navn på det lokale lotteriet. Det har resultert i en teracotta blomsterpotte med oppheng :)

Nå som Sessan och prinsessan har konkurranse på bloggen sin, aner jeg en bitteliten mulighet for myggnettingen med flotte prinsekroner og koppholderen havner på akkurat min barnevogn :)

lørdag 19. juli 2008

Hverdagsdesign

Etter å ha vært en snartur på Kiwi i de sene kveldstimer (takk, takk til alle kiwiansatte som snart jobber døgnet rundt), fikk jeg lyst til å skrive et innlegg med bilder av noen hverdagslige dingser som lyser opp handleturene mine ene og alene pga sine herlige design :)

Først noen MAM- Bambinoprodukter (bildene er hentet fra www.1klass.se) :




..og så Jordan sine spreke tannbørster. Mulig jeg er helt pling i bollen, men de gjør tannpussen litt artigere :)
Bildet fra www.jordan.no

Noen andre som kommer på hverdagslige dingser med herlig design??

fredag 18. juli 2008

En smakebit...

..på vår forrige leilighet. Ettersom det varer og rekker før vårt første oppussingsprosjekt i det nye huset blir ferdig, tenkte jeg at jeg skulle vise dere dette. Vi bodde i halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig. Den var bygd i 1949, og var et renoveringsprosjekt. Skulle gjerne vist dere "før-bildene", men de er på en eller annen ekstern harddisk eller hva det nå heter. Vi pusset opp med tanke på at vi kulle selge, så vi har kjørt safe på kjøkken og bad :) Uansett, her kommer vårt x-hjem, blottet for personlig stil, og ryddet til visning ;)










torsdag 17. juli 2008

Åh, dååååån

Dette fuglehuset skulle jeg med glede hatt i hagen altså. Snakk om! Fuglehuset kan kjøpes hos www.stockhome.se

Oldemorteppe

Mamma har begynt på dette teppet til oss :) Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å ha det som et slumreteppe oppe i den kommende tv-kroken, men nå lurte hun nettopp på hvor stort et vognteppe bør være..hahaha... Jeg har forøvrig fått streng beskjed om å skrive at lappene IKKE er presset på dette bildet.

Ferieshoppingen

Mens noen tråler små, danske interiørbutikker og store, svenske outlets, har jeg vært på Ikea og Sandvika storsenter...hihihi...
Spisebrikken fikk storebror av sin bestekompis før vi dro på ferie, men den er fra Søstrene Grene :)




Også fikk jeg kjøpt det "bøttene" fra Bruka som jeg har vist bilde av tidligere :)

fredag 11. juli 2008

Eye candy

I siste utgave av Family Living var det en reportasje fra hjemmet til Rice-familien...fyttirakkern så fint!!! Skulle nesten tro de har designet disse tingene til meg personlig..hihi :D Inne på denne siden fant jeg noen herlige bilder! Nam,nam :)














Alle bildene er hentet fra http://www.rice.dk/